Anonymous a SALVAT Italia de la un MACEL pus la cale de ISIS. Anuntul hackerilor

externe

Potrivit Daily Mail, hackerii din gruparea Anonymous sustin ca ar fi dejucat un atac terorist al ISIS asupra Italiei. Hackerii si-au intensificat operatiunile contra jihadistilor in urma atrocitatilor din Paris.

Activistii online s-au folosit de contul de Twitter Operation Paris pentru a face anuntul: „In aceasta luna lucram in tacere. Deja am dejucat un atac #ISIS asupra #Italiei, speram sa blocam si altele”. Organizatia Anonymous a jurat ca va vana online jihadisti, in urma atacurilor teroriste din Paris de luna trecuta, soldate cu moartea a 130 de oameni. Nu au fost date alte detalii in ceea ce priveste conspiratia terorista asupra Italiei.

01

Expertii au avertizat ca una din cele mai puternice unelte ale ISIS e reprezentata de o foarte bine pusa la punct strategie pe canalele de socializare online, acest lucru permitandu-le simpatizantilor sai sa poata comunica in jurul lumii. Unii din sustinatorii ISIS chiar si-au parasit casele si familiile pentru a se alatura luptei din Orientul Mijlociu, dupa ce au primit instructiuni in ceea ce priveste modul in care pot trece granitele in Siria si Irak.

Anonymous a declarat razboi ISIS printr-un clip video postat pe YouTube, avertizand gruparea terorista sa fie pregatita, pentru ca membrii Anonymous o vor vana. Activistii online deja au publicat o lista cu conturi de Twitter despre care sustin ca distribuie materiale de propaganda in favoarea ISIS. La inceputul lunii, gruparea de hackeri a lansat un atac cibernetic masiv asupra Turciei, acuzand liderii turci ca ar sustine ISIS. Acestia au distrus 40.000 de site-uri turcesti, atacand serverele tarii.

Organizatia a amenintat ca va sabota servere ale aeroporturilor, bancilor, armatei si guvernului din Turcia, daca vor continua sa sustina ISIS.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: