Antena 3, 100 de milioane de euro din publicitate. Caramitru cere firmelor sa-si anuleze contractele

politica

Andrei Caramitru solicita din nou companiilor sa-si anuleze contractele de publicitate cu postul Antena 3. Caramitru afirma ca televiziunea lui Voiculescu incaseaza aproximativ 100 de milioane de euro pe an din publicitate.

„Daca tot se discuta de boicotul politicienilor care merg la Antena 3. Ar fi poate util sa vorbim si de boicotul firmelor care platesc reclame la trustul Intact – vreo 100m EUR pe an. Sau de bancile care finanteaza si acum TelDrum. Sau de aia nu ne atingem?”, a scris Caramitru pe Facebook.

Sabin Orcan, directorul Newsweek Romania, a anuntat ca ii va boicota pe toti liderii politici care vor mai merge in studiourile televiziunii conduse de Mihai Gadea.

„Preiau ideea de la Claudia Pirvoiu. Si va anunt pe aceasta cale ca #NewsweekRomania ii va boicota, de azi, pe liderii politici care se duc la Antena 3.

Regula se aplica tuturor, indiferent de partid (PNL, USR-PLUS, PMP). Deci zero stiri pozitive despre ei, zero preluari de comunicate de la ei, zero interviuri cu ei.

Nu ne intereseaza niciun argument de tip ‘real politik’. Nu atata vreme cat din platourile pe care le frecventeaza se manipuleaza si se linseaza fara rusine.

Daca-si doresc voturi cu orice pret, treaba lor. Sa le difuzeze mesajele alde Gadea, Ciuvica si compania. Noi nu suntem in aceeasi oala cu ei!”, a scris Orcan pe Facebok.

Mai mult despre: ,

Comentarii: