Antena 3 a inceput deja operatiunea de spalare a batausului Badalau de la PSD. Victima este batjocorita pe postul lui Gadea

news

Posturile apropiate de PSD, in special Antena 3, au declansat operatiunea de „spalare” a presedintelui executiv al PSD, Niculae badalau, care sambata seara l-a batut pe Marin Anton, deputat din partea PNL. Deputatul Anton a fost ridiculizat pe postul lui Gadea.

Antena 3 a cautat secvente care sa il prezinte intr-o situatie defavorabila pe deputatul PNL. Astfel, fara nicio legatura cu incidentul violent, Antena 3 a prezentat imagini din 2014, in care Marin Anton a asistat la momentul in care o femeie era imbrancita la Nana fara sa intervina.

Astefel, Antena 3 a sugerat ca Marin Anton merita sa fie batut de liderul PSD. „Marin Anton si-a luat acum nana”, a comentat batjocoritor realizatorul Razvan Dumitrescu faptul ca Anton a fost batut de Badalau.

O situatie si similara s-a inregistrat si in cazul lui Mirel Palada. Realizatori si invitati ai postului condus de Gadea au lansat numeroase glume proaste la adresa victimei lui Palada, Mihai Gotiu. Cu gura pana la urechi, ei au facut bascalie de senatorul USR.

badea serban2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: