Antena 3 a intrebat numerologii. Ce sanse are candidatul lui Pieleanu la Presedintia Romaniei

politica

Sociologul Marius Pieleanu a anuntat, vineri, ca un posibil candidat al PSD pentru Presedintia Romaniei ar putea fi ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Antena 3 a incercat sa afle de la numerologi ce sanse are acesta.

Intrebat de Dana Grecu daca l-ar vedea un bun candidat la presedintie pe Tudorel Toader, numerologul Mihai Voropchievici a raspuns, in emisiunea ”Adevaruri ascunse” de sambata: ”Nu, pentru ca tergiverseaza lucrurile. Daca Dumnezeu mai vrea sa ne dea un presedinte care duce lucrurile de azi pe maine si de maine pe poimaine, am incurcat-o. Tudorel Toader are pertinenta, are consistenta, dar nu are curaj.”

Numerologul a subliniat: ”Daca vrei sa pierzi pe cineva, il arunci in lupta in fata”.

Pieleanu a sustinut, vineri, ca Tudorel Toader are sanse mari la Presedintie.

”PSD ar trebui sa externalizeze candidatura PSD-ALDe la presedintie si sa experimenteze cu Tudorel Toader. Are un profil foarte bun de candidat: profesor universitar, vorbitor de limbi straine, parcurs profesional fara cusur, atitudine didactica, tolerant, nu e impostor, e consecvent, moral si cu simt etic desavarsit in politica. 80% dintre romani spun ca acestea sunt calitati de presedinte.

Sigur ca PSD nu-si permite sa nu aiba propriul candidat si, probabil ca, daca nu va fi vreo fractura de parcurs, Liviu Dragnea e cel mai nimerit in privinta asta.

Dar daca se intampla ceva sau din alte motive presedintele actual al partidului nu vrea sa candideze, eu cred ca cea mai buna formula este Tudorel Toader. Este o formula buna in situatia in care PSD-ul nu-si propune propriul candidat. 2 din 3 social-democrati spun ca Tudorel Toader este o formula buna. Datele sunt de ultima ora, ca acum 2 luni nu spuneau asta, ca are calitatile necesare pentru functia de presedinte”, a declarat Pieleanu la Antena 3.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: