Antena 3 anunta ca in DNA are loc un razboi fratricid. Cu cine s-ar LUPTA procurorii din echipa Laurei Codruta Kovesi

politica

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor sustine ca are informatii confidentiale conform carora in DNA are loc acum un conflict intre doua echipe de procurori.

„Acum vin eu cu informatiile mele jurnalistice. Exista o disensiune serioasa intre echipa lasata de Daniel Morar si echipa cu care a venit Laura Codruta Kovesi. Iar informatiile noastre sunt ca echipa cu care a venit Daniel Morar in DNA si care este in continuare pe functii ii furnizeaza informatii lui Traian Basescu in mod ilegal”, a declarat, sambata seara, Radu Tudor.

Inainte cu cateva ore ca fiica sa sa fie chemata la DNA, Traian Basescu a acuzat-o, la un post TV, pe Laura Codruta Kovesi ca a format un grup de procurori care se va ocupa de arestarea uneia dintre fiicele sale, iar procuroarea Florentina Mirica face parte din acest grup.

”Am aflat prin DNA ca este un mic grup de procurori care se jura ca ma va face sa cer custodia copilului, unuia din nepoti, adica va aresta parintii. Sunt cativa procurori apropiati doamnei Kovesi pe care i-a carat si i-a pus consilieri dupa ce au rezolvat niste dosare. Nu o sa spun nume, dar va spun acest adevar, va veni si acea zi cand voi face publice numele”, a spus Traian Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: