Antena 3 anunta ca Lia Olguta Vasilescu va fi in viitorul guvern. Ce minister are in vedere

politica

Surse citate de Antena 3 afirma ca Lia Olguta Vasilescu, aleasa deputat in urma alegerilor parlamentare, urmareste sa obtina un post de ministru. Lia Olguta Vasilescu a fost trimisa in judecata de DNA pentru luare de mita, folosirea autoritatii sau influentei si spalare de bani.

Potrivit Antena 3, Lia Olguta Vasilescu urmareste sa obtina Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratie Publice.

Vasilescu a fost aleasa primar al Craiovei in urma alegerilor locale din iunie 2016 insa dupa numai cateva luni a ales sa candideze pentru Parlament.

Dupa alegerile parlamentare, ea a declarat ca urmeaza sa decida in 15 zile daca se va intoarce la Primarie sau ramane in Parlament. Cel mai probabil va alege imunitatea parlamentara.

„Inca nu m-am decis, am termen de 15 zile ca sa imi declar starea de incompatibilitate si apoi inca 30 de zile ca sa pot sa optez. Deocamdata nu am luat nicio decizie, dar mi-am facut toate formalitatile. Nu am decis pana acum, pentru ca trebuie sa am o discutie cu domnul Dragnea, eu sunt soldat disciplinat al partidului si ce mi se va spune sa fac, asta voi face”, a afirmat Vasilescu pe 20 decembrie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: