Antena 3 anunta SFARSITUL perioadei de pace cu Iohannis: „Ati ales echipa lui Basescu”

news

Realizatorul Antena 3, Radu Tudor, se arata dezamagit de reactia presedintelui Klaus Iohannis in cazul Mariana Rarinca si anunta ca perioada de gratie pe care i-a acordat-o s-a sfarsit. „Ati ales echipa lui Basescu”, spune Radu Tudor.

„Va spuneam acum cateva luni ca voi respecta un principiu pe care il consider corect. Si anume un termen de gratie acordat presedintelui Klaus Iohannis in privinta manifestarilor sale ca presedinte. Fara critici foarte dure, pentru ca Iohannis e un personaj ce vine din politica mica de la Sibiu in politica mare la Cotroceni. Si are nevoie de o perioada pentru adaptare. Dupa bilantul sau de 100 de zile, presedintele si-a anuntat singur botezul in apa rece. Gata, e mare, se poate descurca si singur.

Ma vad nevoit sa spun acum, dupa 5 luni de la preluarea mandatului sau, ca noul presedinte a reusit sa produca deja prima dezamagire mare. Intre ‘echipa lui Basescu’ si Mariana Rarinca, presedintele alege prima varianta. Reverberatiile publice nu se vor lasa asteptate, dat fiind impactul emotional urias in legatura cu arestarea pe nedrept timp de 6 luni a unei femei nevinovate”, scrie Tudor pe blogul sau.

„Faptul ca presedintele Iohannis alege sa tolereze abuzul prin pastrarea celor care l-au savarsit imi arata ca domnia sa pledeaza pentru ‘lucru prost facut’. Consecinta acestui demers nefericit de azi va duce la dezamagirea multora si la scaderea in sondaje, la capitolul incredere”, a mai adaugat Radu Tudor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: