Antena 3 are nevoie de 9 luni pentru MUTARE. Grupul PRO (6 posturi) s-a mutat in 3 saptamani

actualitate

Reprezentantii trustului Intact au declarat, joi, la CNA, ca au nevoie de nu mai putin de noua luni pentru a se muta din sediul de pe soseaua Bucuresti-Ploiesti. In urma cu doi ani, trustul PRO TV a mutat sase televiziuni in numai trei saptamani. Fara scandal.

„Mutarea presupune intreruperea emisiei pentru ca este imposibil sa clonezi facilitatile tehnice, asta necesita niste luni de zile pentru ca noi ar trebui sa reconstruim aceste televiziuni in oglinda si abia apoi sa le scoatem din priza pe cele existente. Daca mutam Antena 3 in alt loc inseamna sa mutam masinele grafice, ceea ce ar lasa alte posturi fara grafica pe post. Sediul din Bucuresti-Ploiesti este nucleul fiecarei dintre televiziuni. Este adevarat ca se emite si din alte locuri, desprinse de Bucuresti-Ploiesti, dar sunt doar niste hale cu niste decoruri”, a declarat realizatorul Antena 3, Adrian Ursu, in fata membrilor CNA, citat de paginademedia.ro.

El a adaugat ca „avem nevoie de noua luni pentru o eventuala mutare”.

In urma cu doi ani, trustul PRO TV s-a aflat intr-o situatie similara. Pana la 1 aprilie 2014, sase posturi din trustul (Pro Tv, Pro Tv International, Acasa TV, Acasa Gold, Pro Cinema si Sport.ro) trebuiau sa paraseasca blocul turn de pe strada Pache Protopopescu in care au functionat timp de aproape 20 de ani.

Potrivit Metropotam, mutarea a luat startul la inceputul lunii martie 2014.

„Redactia ProTV va parasi sediul din Pache Protopopescu, in care a functionat de aproape 20 de ani. Miscarea vine dupa demisia din vara lui 2013 a lui Adrian Sarbu din functia de director general al grupul de media Central European Media Enterprises (CME), proprietarul ProTV. Adrian Sarbu detine compania care este actualul proprietar al cladirii in care ProTV inca isi desfasoara activitatea.

Redactia si personalul auxiliar ProTV nu vor pleca prea departe de piata Iancului, deoarece acestia urmeaza sa functioneze in cateva cladiri si hale construite chiar in spatele turnului televiziunii. Aceste cladiri si hale sunt proprietatea CME”, scria Metropotam pe 10 martie 2014.

Pe 25 martie 2014, Reporter Virtual anunta ca mutarea televiziunilor din grupul PRO s-a incheiat. „Pro TV a terminat mutarea din Pache Protopopescu. Pro TV s-a mutat in spatele blocului-turn, unde CME, compania care detine Pro TV, a construit niste hale”, mentiona Reporter Virtual.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: