Antena 3 are un nou Ciuvica: Alina Mungiu-Pippidi. „Iohannis nu respecta Constitutia”

news

Alina Mungiu-Pippidi a lansat critici dure, intr-un interviu pentru Antena 3, la adresa presedintelui Iohannis si a partidelor de Opozitie, laudand in schimb „realizarile” PSD.

„Klaus Iohannis s-a dovedit in ultimele luni a fi mai putin respectuos cu Constitutia decat era Traian Basescu. Asta este situatia. Cineva care asculta raspunsul de la Curtea Constitutionala si spune ca lasa, mai asteptam o saptamana pana punem in practica, poate o sa pice Guvernul si nu mai conteaza, nu se poate numi ca este cineva care respecta Constitutia”, a declarat Pippidi la Antena 3.

Ea a laudat apoi „guvernul de stanga” pentru ca a marit salariile.

„Dezastru mi s-a parut oricum un cuvant exagerat. O tara in care oamenii si-au dublat veniturile de cand a intrat Romania in Uniunea Europeana, nu e o tara care trebuie sa isi petreaca timpul vaicarindu-se. Suntem o tara de consumatori. A fost la guvernare un partid de stanga care a mizat foarte mult pe cresterea de consum. Acesta nu fost un secret, a fost un program. Si partidul care vine acum sustine acelasi lucru. Salariul va creste”, a mai spus Pippidi.

Mai mult despre: ,


Comentarii: