Antena 3 atinge o noua culme a abjectiei. Protestatarii din Piata Victoriei sunt prezentati ca „violenti” cu imagini dintr-o sceneta cu actori amatori

news

Antena 3 a prezentat, duminica, in emisiunea lui Razvan Dumitrescu o fotografie in care senatorul Mihai Gotiu pare ca ii ataca pe jandarmi cu o lopata. Dumitrescu a incercat astfel sa demonstreze ca protestatarii din Piata Victoriei, printre care se afla constant si membri ai USR, sunt violenti.

Insa imaginea face parte dintr-o sceneta in care Gotiu a jucat rolul unui actor amator.

„Acum 4 ani, tot intr-o zi de duminica, in 22 septembrie 2013, la invitatia cineastelor Ioana Paun si Maria Draghici am participat la filmarea unui mokumentar intitulat Compania Romania – unde-am jucat rolul unuia dintre jandarmii care umflau protestatarii veniti sa impiedice exproprierea unei case intr-un viitor distopic, in care fecalele cetatenilor sunt transformate in aur. M-a amuzat teribil sa ma ‘razboiesc’ cu Mihai Gotiu, cu care ma cunosteam de la Fan Fest si protestele pentru Rosia Montana, asa ca am distribuit pe Fb cateva fotografii, facute la filmari de Mircea Ioan Topoleanu Ciocolatescu, care scrisese un articol pentru VICE Romania. Aflu acum de la Shere Marinescu ca cei de la Antena 3 Romania folosesc imaginea pentru a-l denigra pe Mihai – acum senator USR. Oameni bun, distopia-i aici! E acum”, a explicat Mugur Grosu pe pagina sa de Facebook.

gotiu

„Ma trezesc duminica seara cu un sms de la un prieten, care imi spune ca sunt ”personaj principal la antena 3”. De curiozitate, deschid si eu televizorul sa vad ce le-o mai fi nascocit mintea. Si vad o burtiera pe care scrie, in mod ”exploziv”: ”Dezvaluiri: legaturile vicepresedintelui Senatului, Mihai Gotiu, cu protestatarii”. ”Dezvaluirile” sunt fotografii de pe profilul meu de Facebook, din diferite contexte din ultimii ani, de pe la diferite actiuni civice si proteste ori de la filmarile unui documentar din toamna lui 2013 (in care, aparent, as fi sarit ”la bataie” cu ”jandarmii” – bai ”desteptilor”, era un film, ”jandarmii” erau, de fapt, niste prieteni!!!)”, a comentat si Gotiu pe Facebook.

In emisiune a fost prezent si senatorul PSD Serban Nicolae a care a incuviintat satisfacut teoriile lui Razvan Dumitrescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: