Antena 3 crapa de disperare. Dancila, catalogata drept „imbecila planetei” de Mircea Badea

politica

Mircea Badea o ataca violent pe Viorica Dancila, sustinuta puternic pana de curand de postul lui Voiculescu, dupa ce aceasta a anuntat ca va merge sa voteze la referendumul pe justitie. Badea spunde despre Dancila ca este „imbecila planetei”.

„In mod normal, dupa ce imbecila planetei a declarat ca va participa la cvorumul hitleristului cretin, as da ciumei rosii o opinie anti si as vota cu Tariceanu. Raman insa consecvent, scrasnind din dinti, pentru ca prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV.

P.S. Adevarul e ca foarte multi pesedisti sunt pur si simplu insuportabili. Sunt doar cateva exceptii cu adevarat notabile”, a scris Badea pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la Bacau, ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum.

Aflata intr-o vizita in municipiul Bacau, Dancila a afirmat ca va participa la referendum pe motiv ca este un sustinator al statului de drept si al independentei justitiei.

„Da. Voi participa duminica la vot si voi vota la ambele, si pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea Romaniei, voi vota pentru castigarea demnitatii Romaniei pentru ca, stiti, am fost europarlamentar noua ani de zile, stiu ce inseamna lucrul in institutiile europene, stiu cat de important este sa avem acolo oameni implicati, oameni care sa lucreze pe directive, pe regulamente, in care sa se regaseasca si obiectivele Romaniei si ale romanilor. (…) Voi vota si pentru referendum. Asa cum am spus de fiecare data, sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei, dar si al drepturilor cetatenilor, pentru ca si acest lucru trebuie sa il avem in vedere de fiecare data si intre toate trebuie sa existe un echilibru”, a afirmat Dancila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: