Pana si Antena 3 se cruceste de numirile din Guvernul Tudose: „Asa ceva nu s-a intamplat niciodata in 27 de ani. Nu mai e nimic de zis”

politica

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor este revoltat ca un fost director al tabloidului Cancan, Lucian Romascanu, a fost numit ministru al Culturii in Guvernul Tudose.

„La Cultura este unul de tabloide. Un expert in presa tabloida a fost numit ministru la Cultura. Ca sa va dati seama cam care este nivelul cultural al conducerii PSD. Ce academicieni… ce istorici… ce oameni consacrati… ce scriitori cu faima… Ma gandeam ca il propun pe Nicolae Breban. Pe faimosul Nicolae Breban! Zic: ‘sa vedeti ca dau lovitura’.

Au luat un domn din presa tabloida si il fac ministrul Culturii. Asa ceva nu s-a intamplat niciodata in 27 de ani. Sunt extrem de dezamagit! Daca dintre toti oamenii de cultura, tu iei un om din zona tabloidelor… Nu mai e nimic de zis”, a declarat Radu Tudor la Antena 3.

RomascanuĀ a fost ani buni director la Ringier, la Cancan si Kanal D, iar inainte de a ajunge senator a fost purtatorul de cuvant al primarului PSD de Buzau- Constantin Toma.

cancan

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: