Antena 3 delireaza din nou. Protestul din Piata Victoriei este comparat cu manifestarile „nazistilor” din Ku Klux Klan: „Sa se aplice legea” – Video

news

Realizatoarea Antena 3 Oana Stancu Zamfir si invitatul ei, Mugur Ciuvica, au comparat, luni, protestul sustinatorilor Laurei Codruta Kovesi cu manifestarile extremistilor rasisti din Ku Klux Klan.

Cei doi si-au manifestat indignarea fata de faptul ca protestatarii au adus manechine cu chipurile lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu care erau imbracate in zeghe. Acestea au fost „executate” de alte doua manechine imbracate in negru, care aveau chipurile lui Iohannis si Kovesi.

„Sunt imagini socante, Iohannis si Kovesi sunt infatisati drept calai ai lui Dragnea si Tariceanu”, s-a indignat Oana Stancu Zamfir.

„Ne putem gandi la Ku Klux Klan, este propaganda nazista in centrul Bucurestiului”, a adaugat Mugur Ciuvica in timp ce pe ecran rulau imagini in paralel de la o manifestare a Ku Klux Klan si de la protestul de duminica din Piata Victoriei.

„Exista si o lege in acest sens, dar cine sa o aplice?”, s-a vaicarit Oana Stancu Zamfir.

Iata ce s-a intamplat de fapt in Piata Victoriei:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: