Antena 3 a descoperit ca seful ALDE Europa este „sluga” lui Soros, dupa ce acesta a anuntat ca-l da afara pe Tariceanu

politica

Un nou moment penibil la Antena 3. Dupa ce liderul ALDE Europa a anuntat, marti, la Strasbourg, ca are de gand sa-l dea afara pe Tariceanu din grupul ALDE pentru ca „nu si-a respectat promisiunile”, Antena 3 a declansat un atac la adresa Guy Verhofstadt.

Astfel, Antena 3 a descoperit brusc ca si Guy Verhofstadt ar fi „sorosist”, prezentand in acest sens o fotografie a liderului ALDE Europa alaturi de George Soros.

Aflat in studio, purtatorul de cuvant al PNL, Catalin Danca, a declarat ca si el are o poza in care Tariceanu apare alaturi de Soros. Mihai Gadea a schimbat rapid subiectul.

Presedintele grupului ALDE in Parlamentul European, Guy Verhofstadt, a declarat marti, in plenul in care este prezenta Viorica Dancila, ca familia europeana din care face parte nu va merge alaturi de coalitie, implicat ALDE Romania, daca nu isi schimba abordarea pe amnistie.

„Tara dvs preia presedintia intr-un moment critic. Am facut o lista transportul, reforma bancara, CFM, unde avem nevoie de un acord si articolul care se indreapta impotriva guvernului polonez si cel lansat impotriva lui Orban. Sper ca dvs si presedintia dvs aveti foarte multe de facut si sper sa nu apara un articol 7 si in cazul Romaniei, nu sunteti departe de acest moment. Am fost ultima data impreuna cu cativa colegi la Bucuresti, ne-am intalnit cu dl Dragnea si a aparat aceste dosare si a spus ca statul de drept e o chestiune de subsidiaritate. Nu se pune problema subsidiaritatii. In aceeasi zi i-am spus dl Tariceanu si mi-a transmis ca majoritatea parlamentara va modifica legile si vor respecta propunerile de la Venetia. Mai mult propunerile vor fi trimise Comisiei de la Venetia pentru a remedia Codul Penal, codul de procedura penala si legea ong-urilor. Vreau sa va spun ca de cand ne-am intalnit niciuna dintre promisiunile dvs nu a fost respectata”, a declarat Guy Verhofstadt.

Presedintel ALDE European ameninta si legat de abordarea privind amnistia, spunand ca daca la Bucuresti coalitia nu isi schimba opinia, „familia mea europeana nu va merge cu dvs”.

„Tara dvs merge pe calea lui Orban si Kaczynski. Citesc in presa ca aveti in vedere o lege a amnistiei. Daca se confirma atunci familia mea europeana nu va merge cu dvs. E o critica la adresa unei practici la adresa unei majoritati politice a tarii dvs si cred ca am dreptul ca cetatean de onoare in Romania, unde am aparat interesele Romaniei in Tratatul de la Nisa si erau idei sa scada drepturile de vot Europei de Est si am reusit sa obtinem pentru Romania aceleasi drepturi de vot. Faceti curatenie fara compromisuri cu fortele trecutului”, a mai spus acesta.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: