Antena 3 a devenit cea ma inversunata aparatoare a Elenei Udrea. Chirieac: „Continui sa cred in nevinovatia Elenei Udrea! Eu vad sentinta ca pe o decizie justificata politic”

news

Declaratii de necrezut ale propagandistilor de la Antena 3. Dupa ce ani de zile aatcat-o inversunat pe Udrea pentru ca este corupta, acum Antena 3 ii ia apararea, sustinand ca este „nevinovata”.

„Continui sa cred in nevinovatia Elenei Udrea! Eu vad sentinta ca pe o decizie justificata politic”, a declarat Bogdan Chirieac cand a auzit sentinta in procesul lui Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea – aflata in Costa Rica – a fost condamnata marti de instanta suprema la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul „Gala Bute”, iar Rudel Obreja a primit cinci ani de inchisoare. Decizia este definitiva. Veronel Dumitrescu, avocatul Elena Udrea, a calificat drept nedreapta, absolut nejustificata si nelegala sentinta instantei supreme.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a mentinut astfel sentinta din prima instanta, atat pentru Elena Udrea, cat si pentru Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru evaziune fiscala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: