Antena 3, diversiuni periculoase in sprijinul PSD: „Se incearca formarea unui nou stat independent, numit Transylvania”

news

Antena 3 anunta ca in aceasta seara va da in vileag „planul secret de distrugere a Romaniei” in cadrul emisiunii lui Mihai Gadea, Sinteza zilei. 

„Orasele din Ardeal sunt pline de afise uriase cu textul: ‘Salvam Clujul de Bucuresti’, ‘Salvam Oradea de Bucuresti’ si altele. Cine vrea sa rupa Transilvania mintind ca o salveaza? Se rupe Romania in trei, asa cum avertiza fostul premier Adrian Nastase?

Presedintele Asociatiei pentru Implementarea Democratiei afirma ca se incearca formarea unui nou stat independent, numit Transylvania, si federalizarea restului Romaniei”, se anunta intr-un promo al Antenei 3.

antena-3

„Cine vrea sa rupa Transilvania mintind ca o salveaza?”, insista isteric Antena 3. Emisiuni de acest tip, in care populatia este inspaimantata ca Romania va fi rupta in bucati, au mai avut loc la Antena 3. De fiecare data, in studio s-au aflat si membri de seama ai PSD, care au amplificat temerile privind ruperea Romaniei.

Emisiuni de acest tip au loc in paralel cu o ofensiva atat asumata cat si neoficiala a PSD prin care lideri ai Opozitiei si membri ai Guvernului sunt catalogati ca „tradatori”, „vanduti Bruxelles-ului” sau „slugi ale lui Soros”. Purtator de cuvant al acestui nationalism extremist al PSD a devenit Victor Ponta. Chiar astazi, el a scris pe Facebook ca e posibil ca romanii sa fie impiedicati sa mai vorbeasca romaneste.

„In 2016 e posibil sa ne fie teama si sa vorbim in limba romana ca sa nu fim acuzati ca suntem ‘inculti, hoti, penali, prorusi, antieuropeni, antiamericani, nereformisti, manipulati samd’. Poate pe 11 Decembrie ne luam totusi tara inapoi de la Klaus, Julien, Clotide & Co.!”, a scris Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: