Antena 3 se leapada de Dragnea, il trimite la „pescuit profesionist”. Cadou pentru seful PSD ca sa se lase de politica

politica

Antena 3 este profund deranjata de actiunile si declaratiile recente ale presedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a decis sa il schimbe pe Serban Nicolae din functia de presedinte al Comisiei Juridice a Senatului. O realizatoare Antena 3 i-a facut cadou, vineri, o undita.

Realizatoarea Ana Maria Roman a anuntat ca ii face cadou lui Liviu Dragnea o undita pentru a se putea apuca de „pescuit profesionist”.

„Este o undita foarte performanta. Acesta este cadoul din partea noastra pemtru domnul Dragnea, daca se mai supara pe colegi. Eu nu cred o iota povestea asta, faptul ca domnul Dragnea este tot timpul surprins de ce se intampla in PSD. Este o situatie permanenta. Face guvernul ceva si apare domnul Dragnea si spune ‘nu, nu, nu'”, a declatrat Roman.

Dragnea a anuntat la inceputul saptamanii ca pleaca din PSD si se apuca de „pescuit profesionist” daca nu poate sa isi mai impuna autoritatea in partid.

„Daca nu mai am autoritate in partid, o sa vad, o sa plec si o sa ma apuc de pescuit in mod profesionist. Pe mine m-a interesat ca acele amendamente sa nu fie adoptate (gratierea coruptilor -n.red.). Vreau sa discutam transparent in Comitetul Executiv asta, ca li s-a spus ca e in regula cu acel amendament. Cand au vazut pozitia mea si-au dat seama ca de fapt nu era informatie corecta”, a declarat, luni, liderul PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: