Antena 3, executata in direct de Clotilde Armand: „Doamna, Antena i-a dezinformat masiv pe telespectatori!” – Video

politica

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a pus-o la punct pe o jurnalista de la Antena 3 care a reluat chiar in fata ei informatiile false despre finantarea celor patru spitale din sector. „Am avut ocazia sa demontez in direct cateva stiri false promovate de televiziunea unui fost securist trimisa special la fata locului”, subliniaza Armand.

Vineri, dupa ce a inaugurat Promenada Verde, Clotilde Armand a fost intrebata de o angajata a Antena 3 „ce se intampla cu cele patru spitale, cine asigura finantarea?”.

„Doamna, aici Antena i-a dezinformat masiv pe telespectatori! Noi ce-am facut a fost sa simplificam demersurile pentru ca investitiile in spitale sa fie mult mai usor de facut. Nu s-a modificat absolut nimic la finantarea spitalelor. Finatarea sub administratia PSD a fost extrem de slaba, mai putin nu se poate face. Noi ce am facut? Pana acum, in momentul in care un spital dorea sa amenajeze ceva trebuia sa fie un vot in consiliul local, orice miscare dura un an. Noi ne dorim sa debirocratizam, sa simplificam pentru ca aceste investitii sa se faca”, a replicat taios Armand.

Ulterior, Armand a facut si un comentariu ironic pe Facebook despre acest episod.

„Am avut ocazia sa demontez in direct cateva stiri false promovate de televiziunea unui fost securist trimisa special la fata locului. Sunt convinsa ca n-au transmis pe post ceea ce am raspuns”, a scris Armand.

Mai mult despre: ,

Comentarii: