Antena 3 face spume: „Asta este prima BASEALA a lui Iohannis”

news

Antena 3 isi inteteste atacurile la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a cerut din nou demisia lui Victor Ponta.

„Am vazut acum prima baseala a domnului Iohannis. L-am vazut pe Basescu ceva mai inalt, par blonziu si vorbind mai rar. Smecheria este clara. Sa vina acum Iohannis si sa spuna ca probabil nu l-ar fi suspendat pe Ponta e baseala pura”, a declarat Mugur Ciuvica la Antena 3.

El s-a aratat foarte nervos ca presedintele are imunitate, spre deosebire de premier. „Klaus Iohannis poate sa iasa pe strada si sa omoare oameni si nu poate sa-l ancheteze nimeni. Este cel mai imun om din Romania”, a acuzat Ciuvica.

„Este intr-adevar o zi trista pentru Romania. L-am vazut pe Iohannis in hainele lui Basescu, in alura lui Basescu. A atacat parlamentul exact in stilul lui Basescu”, a spus si Dan Constantin, un alt invitat permanent al Antena 3.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca probabil nu l-ar fi suspendat din functie pe Victor Ponta daca acesta se punea la dispozitia procurorilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: