Antena 3 i-a filat si le face dosare magistratilor care au protestat. Sunt linsati unul cate unul

news

Antena 3 i-a atacat violent, duminica seara, la „Sinteza zilei” pe doi dintre procurorii din Oradea care au indraznit sa protesteze fata de ordonanta lui Tudorel Toader. 

Mihai Gadea a prezentat imagini cu doi dintre procurorii care au protestat, sustinand ca „se pregatesc atacuri pe viata si pe moarte la adresa unor membri CSM care nu sunt dintre cei care ies in strada”. Gadea si invitatii lui au sustinut ca acesti procurori ataca acum CSM pentru ca sunt anchetati de Sectia speciala.

„Vorbim despre acei magistrati de la Oradea, Lucian Rus si Cristian Ardelean, anchetati de sectia de la Parchetul General si ei stau cu foi in mana pe care scrie ‘independenta’. A fost trimisa o solicitare prin care instigau cei de la Forumul Judecatorilor din Romania catre toate Parchetele sa fie convocate toate Parchetele instanselor si invocau acolo mai multe motive, modificarea acestor legi ale justitiei.

Cereau cei de la Forumul Judecatorilor din Romania sa fie luate decizii si sa fie luate masuri, astfel incat sa sa fie mentinut acest mecanism de cooperare si verificare si sa fie implementate anumite criterii in care sa fie evaluati membri CSM. Aici deja a inceput o lupta impotriva unor membri ai CSM”, a declarat in emisiune Berta Popescu, angajata a postului Antena 3.

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: