Antena 3 ii declara razboi lui Nelu Tataru dupa ce Streinu-Cercel a fost demis. Mircea Badea: „M-am inselat foarte mult in privinta lui”

news

Mircea Badea, cea mai importanta voce de la Antena 3 dupa cea a lui Mihai gadea, anunta ca este foarte dezamagit de Nelu Tataru pentru ca a indraznit sa il demitat de Adrian Streinu-Cercel. „M-am inselat foarte mult in privinta lui Nelu Tataru. El este de fapt un executat las al unor diversiuni jegoase”, sustine Badea.

„Speta e foarte simpla: e un document din februarie, nu e absolut nimic in neregula cu el. L-au folosit, citandu-l in mod mincinos, cu un urias aparat de propaganda securistoida, ca sa scape de Streinu-Cercel. Cred ca vor incerca sa scape in viitorul apropiat si de Arafat.

M-am inselat foarte mult in privinta lui Nelu Tataru. El este de fapt un executat las al unor diversiuni jegoase. S-a folosit o diversiune jegoasa pentru a-l inlatura pe Streinu-Cercel, din varii motive”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

El i-a incitat pe medicii „din linia intai” sa sara in apararea lui Streinu-Cercel.

„Eu sunt foarte dezamagit de eroii din linia I. Nu am vazut nici macar un medic din linia I sa spuna ca totusi ce se intampla acum e o manevra jegoasa. De unde deduc ca eroii din linia I nu se tem de COVID, dar de Werner si aparatul lui se tem rau de tot. Eu, daca as fi doctorul Streinu-Cercel, le-as pune masa in cap”, a mai spus Badea.

Nelu Tataru a participat in urma cu doua zile la emisiunea lui Mihai Gadea, desi conducerea PNL le-a interzis liberalilor sa mai inter in studioul „Sinteza zilei”.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, l-a dat afara, joi, pe Adrian Streinu-Cercel de la sefia Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din Ministerul Sanatatii.

”Domnul profesor Streinu-Cercel era membru al Comisiei speciale anti-COVID. Era chiar presedintele comisiei. Avem discutii, sunt propuneri, dar nu am putut sa fiu de acord cu dansul. De asta am spus ca gandim la oportunitati, protejam persoanele varstnice, dar nu pot fi de acord cu ce a spus.

Aparitia acelui ‘plan de vacanta’ nu a facut decat sa extrapoleze anumite ganduri, anumite gandiri… Decizia a fost de a-l demite din functia de presedinte al acestei comisii si i-am comunicat si dansului acest lucru. Nu mai este presedintele comisiei stiintifice la nivelul ministerului si nici nu mai face parte din aceasta comisie. Domnul Streinu-Cercel nu a obiectat fata de aceasta decizie”, a spus Tataru.

Premierul Orban a cerut, joi, sa fie luate masuri impotriva lui Adrian Streinu-Cercel, al carui plan de carantinare a persoanelor peste 65 de ani a stranit o mare agitatie in societate.

„Este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut. Zici ca e facut in anii ’50, 1950, cu ‘la fiecare dupa nevoi’, cu statul care se opcupa de tot, preia distribuia de energie electrica, de apa, utilitati, nu mai plateste nimeni taxe, statul rezilva tot. Este o nebunie! Nici nu trebuia luat in serios. Chiar stau si ma intreb daca a aparut intamplator sau nu cu carantinarea parintilor si bunicilor nostri, cu ruperea de familii, astea sunt lucruri de o gravitate extrema, nu trebuie tratate doar cu zambet ci si cu masuri”, a declarat premierul.

Mai mult despre: ,

Comentarii: