Antena 3 l-a filmat pe Basescu la aeroport: „Unde pleaca cu geanta?” Iata raspunsul

news

Antena 3 a prezentat imagini cu Traian Basescu la aeorportul Otopeni, intrebandu-se insinuant ce ar putea purta in geanta.

„Unde pleaca cu geanta Traian Basescu?”, a intrebat prezentatoarea stirilor. Raspunsul a venit de la Adrian Ursu, un alt realizator al postului: „Geanta e cam mica pentru cash. Am vazut la doamna Udrea genti mai mari”.

Insa, potrivit unui comunicat de presa, Traian Basescu a plecat in Polonia, ca principal vorbitor, la conferinta prestigiosului think-tank polonez Sobieski Institute.

„Domnul Traian Basescu intreprinde in perioada 15 – 17 mai o vizita la Varsovia. Fostul presedinte al Romaniei a dat astfel curs invitatiei prestigiosului think-tank polonez Sobieski Institute si partidului de centru-dreapta Lege si Dreptate, condus de fostul prim-ministru Jaroslaw Kaczynski, de a vorbi ca main speaker (invitat principal) la conferinta intitulata „Situatia politica si economica in Europa Centrala si de Est”.

La aceasta conferinta, va participa si domnul Andrzej Duda, candidatul partidului Lege si Dreptate la functia de presedinte al Poloniei, proaspat castigator al primului tur al alegerilor prezidentiale desfasurat pe 10 mai. Acesta l-a devansat cu un procent pe presedintele in functie, Bronislaw Komorowski.

Sobieski Institute, infiintat in 2004, este unul dintre cele mai cunoscute think-tank-uri din Polonia, avand ca principale arii de expertiza si analiza politicile de securitate si aparare, politicile energetice, relatiile internationale, finantele publice si problemele pe justitie. De asemenea, sub sigla institutului, este publicata Revista de politica internationala (The International Political Review), care se concentreaza asupra evolutiilor doctrinare si de discurs ale tuturor formatiunilor politice de centru-dreapta din Europa si Statele Unite”, se arata in comunicatul de presa remis de echipa de comunicare a lui Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: