Antena 3, lovita unde DOARE mai tare: la BANI. Mai multi publicitari vor SANCTIUNI la adresa postului

news

Mai multe nume grele din industria publicitatii propun sanctiuni pentru Antena 3, dupa ce postul a difuzat scrisoarea jignitoare a Oanei Stancu catre fiica in varsta de nuami 10 ani a jurnalistului Dan Tapalaga.

Publicitarii se declara indignati de acest recent derapaj a postului condus de Mihai Gadea.

„Cred ca ar trebui sa facem niste liste cu advertiserii care baga publicitate pe Antena 3; si dupa aia sa ii intrebam insistent de ce cred ei ca e o idee buna sa faca asta”, a scris Serban Alexandrescu, de la agentia Headvertising, pe Facebook.

Totusi, cred ca ar trebui sa facem niste liste cu advertiserii care baga publicitate pe Antena 3; si dupa aia sa ii…

Posted by Serban Alexandrescu on Wednesday, February 24, 2016

Si Mona Dirtu, de la Storyline, spune ca in industria publicitara se discuta tot mai mult despre ruperea relatiei cu Antena 3. „Cred ca se apropie un tipping point si in relatia branduri – Antena 3. Aud tot mai multi oameni din comunicare, publicitate si companii punandu-si amar intrebarea ‘pana la urma, noi suntem cei care finantam chestia asta, nu?’. Iar cand iti pui intrebarea si azi, si maine, va trebui sa iei la un moment dat si decizia ori-ori’. Unii vor rupe probabil pisica – discret sau cu tam-tam – altii nu”, a scris Dirtu pe Facebook.

„Vineri, dupa miting, am urmarit tot calupul publicitar de la Antena 3 si mi-am notat brandurile care-si dau reclama. Am intrat pe site-urile catorva companii-mama si m-am uitat ce scrie pe pagina intitulata ‘valorile noastre’. Conflictul intre ce citesti acolo si contentul pe care-l finanteaza e cosmic, iar brand managerii n-au cum sa nu vada asta. Pe vreo 2-3 chiar ii stiu – sunt oameni decenti, cu mintile acasa”, a completat Dirtu.

Cred ca se apropie un tipping point si in relatia branduri – Antena 3. Aud tot mai multi oameni din comunicare,…

Posted by Mona Dirtu on Wednesday, February 24, 2016

Citeste si: „Esti dusa definitiv. E peste orice limita”. Oana Stancu implica un COPIL de 10 ani in scandalul Antena 3

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: