„Antena 3, niste derbedei!”. Peste 50.000 de oameni le-au spus direct in fata subordonatilor lui Gadea ce cred despre ei – Video

news

Modul in care Antena 3 a prezentat manifestatiile de saptamana trecuta i-a indignat pe protestatarii din Bucuresti. Acestia au scandat minute in sir „Antena 3, niste derbedei” in momentul in care treceau pe langa un car de transmisii in direct al postului condus de Mihai Gadea.

„Antena 3, niste derbedei”, „Mincinosii” si „Rusine, rusine, rusine sa va fie” au strigat protestatarii in timp ce erau filmati de subordonatii lui Gadea. Scandarile au durat minute in sir.

Antena 3 si Romania TV au difuzat repetat informatia ca protestele reprezinta o „lovitura de stat” prin care se urmareste daramarea guvernului PSD.

antena 3

Romania TV a anuntat, saptama trecuta, ca protestatarii au fost platiti cu 100 de lei pentru a participa, plus „50 de lei de copil si 30 de lei de caine”. „Exista informatii care zic ca s-ar fi platit 100 de lei de participant, copiii, tinerii, ceva mai putin, 50 de lei si pentru caini, 30 de lei. Sunt informatii care apar de acolo”, a declarat Denisa Pascu, una dintre realizatoarele postului Romania TV.

rtv

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: