„Antena 3 nu e deasupra LEGII. Nu liber la HOTIE”. Miting, astazi, in Piata Universitatii

actualitate

Un grup  de tineri organizeaza o manifestatie de protest, vineri, de la ora 19.00, in Piata Universitatii, prin care cere ca ca legea sa fie respectata in cazul televiziunilor din trustul Intact.

Organizatorii protestului, intitulat „Antena 3 nu e deasupra legii – Libera exprimare, nu liber la hotie!„, cer „evacuarea legala a televiziunilor grupului Antena din cladirile pe care le ocupa fara drept de un si jumatate” si protesteaza fata de modul in care clasa politica a reactionat in acest caz.

Iata mesajul postat in descrierea evenimentului

„Veniti alaturi de noi VINERI SEARA pentru a cere evacuarea legala a televiziunilor grupului Antena din cladirile pe care le ocupa fara drept de un si jumatate, pentru respectarea hotararilor judecatoresti si pentru o tara in care aplicarea legii nu e la cheremul oligarhiei.

Am asistat saptamana aceasta la un spectacol grotesc: indivizi care trebuiau de mult sa fie in puscarii, cocotati pe cele mai inalte functii ale statului, au facut un front comun pentru a impiedica aplicarea legilor si hotararilor justitiei. De la tribuna Senatului ne dau lectii despre Constitutie si drepturi fundamentale, in realitate ei avand un singur scop: apararea cu orice pret a masinariei de propaganda infiintata cu bani furati, fara de care si-ar pierde vizibilitatea, puterea politica si chiar libertatea. Sunt aceiasi oameni care voteaza cu nesat cele mai sinistre legi Big Brother si de limitare a dreptului de exprimare, aceiasi oameni care apara coruptii, ii ung cu mir si care fac zid impotriva justitiei.

Citeste si: „Iubesc ANAF”. Un tanar curajos s-a prezentat cu acest MESAJ la mitingul Antena 3

Atunci cand ANAF-ul trebuie sa ia bani de la cetatenii obisnuiti si sa-i dea clasei politice pentru a fi irositi si furati, nu exista mila; in schimb, cand e vorba sa recuperam macar o sutime de procent din cat au furat, cu o incredibila perioada de gratie de 18 luni, clasa politica urla: ABUZ ! Dau ultimatumuri premierului Ciolos, singurul care a dat dovada de hotarare si verticalitate, sa blocheze aplicarea legii, santajandu-l chiar cu motiunea de cenzura !

Nu cerem inchiderea Antena 3 (…) Ce ne revolta e ca infractorii si mascaricii se intalnesc la sezatori intr-o cladire ce nu e a lor, ci a noastra, a romanilor. Cerem sa nu mai fim sfidati si batjocoriti in fiecare seara ! Imobilele trebuie vandute prin licitatie sau inchiriate pe piata libera la pret maxim, nu rezervate televiziunilor de propaganda.

Stim ca relocarea unui post de televiziune se poate face in cateva zile in caz de forta majora, nu dureaza in nici un caz 18 luni. Emisia Antenelor poate deci continua din alte imobile private (…) Libertatea de exprimare nu se exercita pe bani furati!”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: