Antena 3, o noua campanie pro-Voiculescu: In CELULE au aparut miriapozi grosi cat SERPII

news

Invitat permanent la Antena 3, Razvan Savaliuc o acuza pe ministrul Justitiei, Raluca Pruna, ca in mandatul sau au aparut in celule „miriapozi grosi cat serpii” care por provoca moartea.

„INVAZIE DE PRADATORI VENINOSI IN MANDATUL LUI PRUNA – Detinutilor de la Jilava le e frica sa mai doarma in paturi. Pe langa fauna de sobolani si alte lighioane, in celulele din Penitenciarul Jilava au aparut miriapozi grosi cat serpii. Muscatura acestora este veninoasa, produce dureri severe si inflamatii, iar uneori chiar moartea. Romania e condamnata pe banda rulanda pentru tratamentele inumane si degradante din penitenciare”, titreaza Savaliuc in luju.ro, o publicatie des citata la Antena 3.

Publicatia lui Savaliuc anunta ca „solicita ministresei Justitiei Raluca Pruna sa ia masuri urgente pentru asigurarea unor conditii umane de detentie, cu atat mai mult cu cat Romania e obligata luna de luna sa plateasca daune de zeci de mii de euro detinutilor care se plang la CEDO si pe cai interne de conditiile inumane de detentie si tratamentele degradante la care sunt supusi”.

miriapod_mare

Fondatorul Antena 3, Dan Voiculescu, se afla la inchisoare, fiind condamnat la 10 ani. Recent a primit o sentinta la inchisoare cu executare si directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: