Antena 3, penibila de Paste: „Expertii” de la postul lui Voiculescu au analizat erorile juridice din procesul lui Iisus

news

Pe langa emisiunile oda inchinate politicienilor de casa ori a manipularilor nesimtite, Antena 3 a atins o noua culme a penibilului de Paste.

La Antena 3 s-a analizat, la modul cel mai serios, condamnarea lui Iisus Hristos „din perspectiva juridica”. Cu burtierele de rigoare. „30 de vicii de procedura in procesul lui Iisus” a numarat analiza Antenei 3, scrie Pagina de Media.

Procesul a fost ilustrat cu… secvente din filmul lui Franco Zeffirelli, Iisus din Nazareth. Analiza erorilor juridice a fost facuta de „specialistii” invitati de Antena 3 in studio: Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioaca, ucigasul Elodiei, preotul Ionut Mavrichi si, prin Skype, Chris Terhs, preot greco-catolic stabilit in Statele Unite.

1

Iata cateva dintre „viciile” numarate de Antena3:

  • „Procesul nu a fost organizat potrivit procedurii clasice”,
  • „Decizia de a-l omori a fost luata antrior pentru aspecte politice si economice”,
  • „la arestare s-ar fi folosit o procedura care se aplica celor care erau acuzati de talharie”,
  • „nu era permisa arestarea in timpul noptii, judecata trebuie sa se faca in timpul zilei”,
  • „vedem pe iuda cum vine cu cum garzile sa-l ia pe Iisus din gradina Ghetsimani, noaptea. Este o incalcare a legii”
  • „Iisus spune ca au venit la el cu ciomege, asemenea unui talhar, acesta era un alt viciu de procedura, pentru ca ei aveau nevoie, inainte sa-l retina, sa-i comunice ce acuzatii i se aduc. Este aceeasi situatie care se intampla si in codul de astazi din Romania”, explica Chris Terhes.
  • „Iisus Hristos a fost luat cu garzile preotilor, mascatii din ziua de astazi”, le explica realizatoarea TV telespectatorilor.
  • „L-au legat si l-au adus in plina noapte la Anna. Dupa legea romana, o persoana nu poate sa fie judecata intr-un loc inchis. Sunt locuri anume desemnate. Judecata trebuia sa se faca in timpul zilei.”
3
4

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: