Antena 3 se plange ca a fost furata la Paris: „Mi-au luat microfonul din mana si l-au distrus”

news

Antena 3 s-a plans, marti, ca a fost „agresata” in timpul protestelor de la Paris.

Echipa Antena 3 CNN, Cristi Popovici si George Chironica, trimisa special in capitala Frantei, a fost agresata de unii dintre protestatari.

„Intre sutele de mii de manifestanti pasnici, cetateni ai Parisului, oameni care fac parte din sindicate sunt insa si huligani care vin cu fetele acoperite, vin cu cagule pe fata special ca sa incite si sa atraga in acest protest interventia politiei.

Vin in special ca sa se bata cu politia. Asta ni s-a intamplat si noua. Eram foarte multi jurnalisti in zona aceea, cateva zeci din toata Europa.

Insa, la un moment dat, politistii s-au retras din dispozitiv pe bulevardul Voltaire, pe strazile adiacente, lasandu-ne pe toti, atat cetateni pasnici, femei, copii, oameni in varsta, dar si jurnalistii, ne-au lasat vulnerabili in fata acestor indivizi periculosi care imediat cum au vazut ca nu exista politie, nu exista jandarmi, au inceput sa distruga mai multe magazine, au incendiat niste elemente de mobilier stradal si si-au varsat furia asupra jurnalistilor, asupra noastra.

Initial au incercat sa-i fure camera colegului meu George Chironica. Am reusit sa-l imping de acolo. Mi-au luat microfonul din mana si l-au distrus si a trebuit sa iesim cat mai repede din zona fierbinte.

Totul a plecat de la reforma propusa de presedintele Emmanuel Macron si trecuta prin asumarea raspunderii de guvernul francez legat de varsta de pensionare care va creste de la 62 la 64 de ani, precum si perioada de contributii la sistemul de pensii”, a transmis Cristi Popovici.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: