Antena 3, sfasiata de razboiul din PSD. Scandal in premiera intre Ciuvica si Firea: „Ce va bagati dvs. in treaba asta?”

politica

Premiera la Antena 3, duminica seara. Mugur Ciuvica a atacat-o violent pe Gabriela Firea, care il acuza pe Liviu Dragnea ca a pasat responsabilitatea pentru represiunea diun Piata Victoriei asupra prefectului Speranta Cliseru. Firea a tinut sa ii raspunda.

„Stiu foarte bine ce s-a intamplat si cum s-a pus la cale o strategie prin care domnul Dragnea sa nu fie afectat de violentele din piata, prin prisma faptului ca doamna ministru ar fi coordonat acele activitati, si s-a pregatit acea strategie de comunicare prin care sa se spuna cu doua saptamani inainte de protest ca doamna prefect va semna un posibil ordin. Niciodata nu s-a pomenit in 28 de ani numele vreunui prefect ca va semna un ordin al Jandarmeriei”, a spus Firea intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Mugur Ciuvica, prezent in studio, s-a enervat si i-a spus Gabrielei Firea pe un ton ridicat ca „sunteti pe p strada complet gresita”.

„Sunteti pe o strada complet gresita. Toti sustinatorii dvs. considera ca jandarmii au facut bine ca au aparat Guvernul. Despre ce e vorba daca spuneti ca doamna Cliseru a coordonat activitatea jandarmilor? Cliseru sa fie ministru de Interne, ca e foarte buna. Vreti sa spuneti ca a fost ceva rau in reactia jandarmilor, in afara de aia, vreo trei cazuri, carora le-a dat in cap cu bulanul?”, s-a rastit Ciuvica.

„Am afirmat ca jandarmeria trebuie sa-si faca datoria. Nu am spus ca a fost o interventie inoportuna a Jandarmeriei. Nu au fost doar trei abuzuri”, a raspuns Firea.

„Se ocupa taica Lazar, ce va bagati dvs. in treaba asta?”, a insistat Ciuvica.

Firea a tinut sa-i raspunda, foarte iritata:  „Noi am avut o discutie de partid, nu o sa asteptam de la Parchetul General sa ne spuna ce facem in partid”.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: