Antena 3 si RTV trebuie puse la punct. CNA adopta reguli privind comunicarea in timpul starii de urgenta

news

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) se va intruni in sedinta publica extraordinara, luni, la ora 12,00, pentru a adopta o decizie cu privire la regulile de comunicare audiovizuala in perioada starii de urgenta.

„Pentru desfasurarea in conditii de siguranta pentru toti participantii la sedinta, rugam reprezentantii presei care doresc sa fie prezenti la discutii sa tina cont de masurile anuntate de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta”, se arata intr-un comunicat al CNA transmis duminica Agerpres.

Citeste si: Inconstientii de la TVR si Antena 3. Reactii foarte dure: „Antena 3 trebuie oprita sa mai faca mizeriile astea”

Potrivit sursei citate, sedintele Consiliului sunt transmise online, pe site-ul propriu: cna.ro.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat stare de urgenta incepand de saptamana viitoare. El a subliniat, sambata, ca starea de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse importante pentru gestionarea crizei generate de coronavirus.

„In acest fel, Guvernul va avea posibilitatea sa aloce mai multi bani domeniului sanatatii, mai multi bani pentru medicamente, mai multi bani pentru aparatura medicala absolut necesara. In acelasi fel, aceasta situatie va permite sa se realizeze achizitii intr-un timp foarte scurt cu proceduri simplificate punand astfel la dispozitia Guvernului toate instrumentele necesare pentru a gestiona in modul cel mai eficient criza generata de coronavirus”, a explicat seful statului.

Mai mult despre: ,

Comentarii: