Antena 3 si Voiculescu vor avea propriul candidat la Presedintie: „Voi candida la prezidentialele din 2019”

politica

Deputatul social-democrat Liviu Plesoianu a anuntat, joi, intr-o scrisoare deschisa catre colegii sai din PSD, ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019.

„Voi candida la prezidentialele din 2019. Cand se va hotari PSD sa tina acel Congres, membrii partidului vor decide, asa cum este firesc. Dar, indiferent de acea decizie, eu tot voi candida in 2019”, a scris Plesoianu, in scrisoarea publicata pe Facebook.

Totodata, Plesoianu a declarat ca va continua sa nu se intalneasca „cu nicio grupare interna” din PSD.

„Chiar daca acest mesaj nu va este transmis de unul care e ‘de-o viata in PSD’, ci doar de un an si-un pic, poate va conta tocmai pentru ca cel care il semneaza nu are doctorate la SRI, nu are carti cu prefata si postfata semnate de Coldea si Maior, nu joaca tenis decat cu prietenii sai de-o viata si nu culege struguri decat in via strabunicilor de la tara”, a precizat Plesoianu.

El a aratat ca nu il intereseaza „jocul politic” in sensul „clasicelor lupte interne pentru putere”.

„Am reusit in 2017 doua lucruri pe care le consider foarte importante: sa lupt fara preget si fara rezerve cu hidra care a luat aceasta tara ostatica de mai bine de un deceniu si, in acelasi timp, sa nu particip la nicio intalnire, de orice fel (chiar si mascata in felurite chefuri), a vreunei grupari din PSD. (…) Voi continua sa apreciez in partid si in afara lui doar sustinerea celor care rezoneaza cu ce spun si cu ce fac”, a mai afirmat Plesoianu.

In opinia sa, este „profund gresit” ca liderul PSD nu considera necesara desemnarea in acest moment a unui candidat la prezidentiale.

„Presedintele PSD, domnul Liviu Dragnea, (pe care l-am sustinut si l-am criticat in egala masura din libertatea forului meu interior si nu legat de sforile intereselor altora!), spune asa referitor la organizarea unui congres unde sa se aleaga de pe acum candidatul PSD pentru prezidentialele din 2019: ‘Nu, ar fi o mare greseala. Daca noi am desemna un candidat, in trei luni de zile el dispare’. …Imi pare rau, dar chiar e profund gresit!”, considera Plesoianu.

Plesoianu a fost promovat deputat al PSD la presiunile Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: