Antena 3 tradeaza intentiile PSD. Urmeaza legi extrem de dure impotriva „protestelor neautorizate” cu pretextul ca si in Franta se intampla la fel

politica

Antena 3 a demarat, marti, o campanie prin care solicita parlamentarilor sa adopte legi foarte dure impotriva „protestelor neautorizate”, pe modelul francez. „Propun ca Romania sa adopte 100% modelul francez”, a spus prezentatorul Radu Tudor, anuntand ca Franta isi va inaspri legislatia impotriva protestelor neautorizate.

Antena 3 a prezentat minute bune imagini cu violentele la care s-au dedat „vestele galbene” la Paris, laudand in acelasi timp Franta pentru ca intentioneaza sa isi inaspreasca legislatia fata de protestele neautorizate. Radu Tudor a comparat aceste proteste cu cel din 10 august din Bucuresti, dezvaluind astfel intentiile PSD, avand in vedere ca Antena 3 este portavoce a intereselor partidului de guvernamant.

„Protestele din Franta au degenerat foarte tare, au fost infiltrate de persoane dubioase, foarte violente. Facand o paralela cu ce s-a intamplat la noi pe 10 august, Franta spune ca ‘vom avea o atitudine foarte dura fata de cei care protesteaza neautorizat si ca vom adopta o legislatie foarte dura impotriva celor care vor sa patrunda in institutiile publice’.

Propun ca Romania sa adopte 100% modelul francez. Romania s-a inspirat in ultimii 150 de ani in tot ce inseamna legislatie si democratie. Haideti in continuare sa pastram acest model foarte onorabil, intre Romania si Franta. Daca ei iau niste masuri, sa fie acceptate si la noi”, a cerut Radu Tudor.

El a tinut sa avertizeze ca in cursul anului 2019 vor avea loc noi manifestatii de protest la Bucuresti.

Prezent in studio, senatorului PSD Liviu Marian Pop s-a declarat de acord cu ideile lui Radu Tudor.

„Putem sa venim cu modificari ale legilor in Parlament si sunt convins ca vor fi foarte multi parlamentari care vor dori o egalitate de tratament in UE in astfel de situatii”, a sustinut senatorul PSD.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: