Antena 3, umilita cu propriile arme. Ce arata sondajul privind punerea sub acuzare a presedintelui Iohannis

news

Sondajul promovat de Antena 3  privind punerea sub acuzare pentru inalta tradare a presedintelui Klaus Iohannis arata ce peste jumatate dintre cei care au votat pe site-ul Antena 3 sunt impotriva acestui demers.

„Sunteti de acord cu punerea sub acuzare pentru inalta tradare a presedintelui Klaus Iohannis?”, a fost intrebarea pusa pe site-ul antena3.ro.

Mai mult de jumatate dintre cei care au raspuns s-au declarat impotriva acestui demers.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat, duminica, in cadrul sedintei Consiliului National al PSD sa fie depusa o plangere penala pentru inalta tradare pe numele presedintelui Klaus Iohannis.

„Iohannis, care tradeaza interesele Romaniei, spune de foarte mult timp ca Guvernul Romaniei, ca Romania nu este pregatita sa preia Presedintia Consiliului UE. Acesta este act de tradare nationala, a intereselor nationale ale acestei tari practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Mircea Draghici, impreuna cu domnul Iordache (…) si cu sprijinul de specialitate al domnului Toader, va rog ca, dupa Anul Nou, sa depuneti acea plangere pentru inalta tradare impotriva lui Klaus Werner Iohannis”, a spus Dragnea, la reuniunea Consiliului National al PSD.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: