Anti-sorosistii sunt nauciti. Premierul Israelului se va intalni in curand cu Trump: „Si-a exprimat atitudinea profund prietenoasa fata de Israel”

externe

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, si presedintele nou-ales al SUA, Donald Trump, au convenit in timpul unei convorbiri telefonice asupra unei intrevederi in viitorul apropiat, a anuntat duminica Netanyahu, in cadrul sedintei saptamanale a guvernului israelian, informeaza TASS.

‘Am avut saptamana aceasta o discutie la telefon cu Trump si am convenit sa ne intalnim in cel mai scurt timp, pentru a discuta despre toate problemele importante pentru SUA si Israel’, a anuntat Netanyahu.

Premierul israelian si-a anuntat ministrii ca ‘in timpul convorbirii telefonice Trump si-a exprimat atitudinea profund prietenoasa fata de Israel’. In opinia lui Netanyahu, aceasta atitudine este ‘caracteristica pentru Trump si echipa care lucreaza cu el timp de multi ani’.

De asemenea, Netanyahu a declarat ca ‘in ultimii ani Israelul isi construieste in mod echilibrat si responsabil relatiile cu SUA’, calificand Washingtonul drept ‘cel mai mare si mai important prieten al statului evreiesc’. ‘Vom continua aceasta politica in lunile si anii ce urmeaza’, a dat asigurari premierul israelian.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: ,

Comentarii: