Antonescu rupe tacerea si il face ZOB pe Tariceanu: „Doar daca ii da voie PSD”

politica

Crin Antonescu a declarat, marti, ca seful Senatului Calin Popescu Tariceanu se va inscrie in cursa pentru functia de primar general al Capitalei doar daca PSD il va lasa si ii va garanta sprijin.

„Eu sunt bine dispus. Dincolo de bunatatea mea fundamentala, chiar nu vreau sa zic nimic. Nu zic nimic nici despre Traian Basescu. Tariceanu va candida daca il va sustine cineva mai mare. Totdeauna a facut asta. Daca PSD ii va da voie sa candideze sau il va pune sa candideze, atunci va candida, daca nu, nu”, a declarat Crin Antonescu.

Antonescu a facut precizari si despre candidatura lui Marian Munteanu din partea PNL.

„Este o desemnare, este o candidatura, este un om, o personalitate, in legatura cu care eu, asa cum constat, am neplacerea sa vad ca nu sta nimeni sa asculte sau nu vine nimeni sa-l intrebe ce este esential: proiectul pe care domnia sa il ofera bucurestenilor. Si se fac tot felul de discutii istorice sau mai degraba pseudo-istorice despre chestiuni de acum 20-25 de ani. Cred ca este foarte important de cunoscut proiectul acestui om care, place sau nu place unora, este unul dintre personajele importante ale Romaniei postcomuniste”, a declarat Crin Antonescu la Senat.

El a precizat ca l-a intalnit o singura data pe Marian Munteanu, in urma cu aproximativ 15 ani.

„L-am urmarit, asa cum l-au urmarit toti contemporanii, din prezente mediatice, atatea cate au fost. Pentru mine, figura sa este legata de un timp si de un loc care sunt esentiale, vitale — Piata Universitatii, 1990. In sensul acesta, incerc o anumita emotie pozitiva vazandu-l revenit in activitatea politica. Esential, insa, pentru a-l vota, pentru a sustine sau pentru a avea incredere intr-un proiect politic ‘Marian Munteanu’ este programul pe care domnia sa acum il produce”, a mentionat fostul presedinte al PNL.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: