Antreprenorul Cosmin Raileanu va alerga astazi timp de 14 ore in jurul guvernului, in semn de protest fata de politica acestuia privind IMM-urile

news

Cosmin Raileanu, protest, alergare, guvern, politica, IMM-uri, Marcel Ciolacu

Antreprenorul Cosmin Raileanu alearga, miercuri, 14 ore in jurul Guvernului, intr-o initiativa civica de constientizare a impactului legii 296/2023 pentru intreprinderile mici si mijlocii asupra antreprenorilor si liber profesionistilor din Romania.

„Vad nedreptate in jurul meu si pentru asta am venit la Guvern, sa trag un semnal de alarma printr-un efort de 14 ore de alergare in jurul acestuia. Cred cu tarie ca impactul noilor masuri legislative ingradeste ireversibil spiritul antreprenorial”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a lui Cosmin Raileanu.

El precizeaza ca aceste masuri vor avea impact asupra cateva milioane de romani activi.

„Cred ca este momentul sa ne transformam cu totii si cred ca se poate daca avem principii sanatoase, nu doar in mediul antreprenorial, dar si in cel politic si guvernamental. Pentru ca un antreprenor transpira zilnic muncind in medie 14 ore pentru afacerea lui, din care 10 ore alimenteaza cu bani statul”, mai spune Raileanu in postarea pe Facebook.

Intr-un efort de a atrage atentia asupra efectelor legii 296/2023 pentru intreprinderile mici si mijlocii, Cosmin Raileanu va alerga miercuri 14 ore in jurul Guvernului Romaniei, incepand cu ora 7,00.

Prin aceasta initiativa, el isi propune sa sublinieze povara pe care noile reglementari fiscale si economice o impun antreprenorilor si liber profesionistilor din Romania.

Cosmin Raileanu, antreprenor si alergator de anduranta, cunoscut pentru participarea sa la „Imperiul Leilor” si ca speaker la TEDx Baneasa, va folosi acest protest pentru a sublinia necesitatea unei mai bune intelegeri si sprijin din partea clasei politice pentru sectorul IMM-urilor.

Anul trecut, din dorinta de a atrage atentia autoritatilor asupra pericolului pe care il reprezinta soseaua E85, supranumita si Drumul Mortii, Cosmin a alergat 150 de kilometri si peste 20 de ore pe distanta Bacau – Ramnicu Sarat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: