Categories: politica

Anul incepe cu dreptul, sute de oameni au protestat pe 1 ianuarie in Piata Victoriei. Insa ziua cea mare va fi pe 20 ianuarie

Primele manifestatii antiguvernamentale din acest an au avut loc luni seara in fata Palatului Victoria, la manifestatie participand aproximativ 300 de oameni.

Protestul a inceput dupa ora 19.00, iar in punctul maxim au fost aproximativ 300 de persoane, care au scandat impotriva Guvernului, cerand in principal retragerea legilor justitiei.

Protestul, intitulat „Bucurestiul va zice NU”, a fost anuntat pe Facebook: „Sa dansam si sa ne distram, ca niste oameni liberi care suntem. Si sa le spunem sa se care”.

Un protest de amploare este anuntat in Capitala pentru sambata, 20 ianuarie, in Piata Universitatii, fiind chemati manifestanti din tata tara, actiunea fiind intitulata „Toate drumurile duc la Bucuresti. Revolutia generatiei noastre”, aminteste news.ro.

„Sambata, 20 ianuarie, incurajam lumea din intreaga tara sa se alature protestelor din Bucuresti. Nu este nevoie sa iesim de multe ori in strada. Este nevoie sa iesim multi, o data. Propunem un mars Piata Universitatii – Piata Unirii – Fantani – Parlament, cu vizite la institutiile confiscate de catre majoritatea parlamentara (Avocatul Poporului, CCR, CNA)”, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Pretul saormelor s-a dublat in Germania, problema a fost dezbatuta chiar si de cancelarul Scholz. Un nou termen isi face loc in politica germana: donerflatia

In Germania, doner kebab (similar cu faimoasa saorma din Romania), odinioara accesibil, a devenit emblema…

17 minute ago

Unde au gresit garzile de corp ale lui Robert Fico: „Era haos acolo, acest lucru e evident si este vorba despre un esec”

Mai multi experti din Slovacia au criticat joi masurile de securitate pentru protectia premierului Robert…

1 minut ago

Germania: Inca deputat AfD a fost prins ca are legaturi cu retele pro-ruse. El este anchetat pentru spalare de bani

Procuratura din Munchen a anuntat joi ca investigheaza activitatile de spalare de bani ale unui…

O oră ago