Anularea pensiilor speciale ale primarilor, respinsa de PSD, PNL si UDMR intr-o comisie parlamentara. Mesaj dur al USRPLUS

politica

Reprezentantii USR PLUS au transmis ca alesii PNL, UDMR si PSD sustin in fata camerelor de filmat ca vor echitate pentru pensionari, insa nu actioneaza cand vine vorba de masuri concrete care sa elimine pensiile speciale. Reactia vine in contextul in care Comisia pentru drepturile omului a Camerei Deputatilor a emis aviz negativ cu privire la desfiintarea pensiilor speciale pentru alesii locali, fiind doar 6 voturi „pentru”, dintre care 4 de la USR PLUS si 18 abtineri de la PSD, PNL si UDMR.

„Ipocrizie nerusinata In fata camerelor de filmat, parlamentarii PSD, PNL, UDMR spun ca vor echitate pentru pensionari, dar cand e vorba de masuri concrete pentru eliminarea pensiilor speciale, fac pasul inapoi.

Asa s-a intamplat si astazi cand, in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor, proiectul USR PLUS de desfiintare a pensiilor speciale pentru alesii locali a primit aviz negativ. Au fost doar 6 voturi „pentru”, din care 4 de la USR PLUS, si 18 abtineri de la PSD, PNL si UDMR.

Noi nu renuntam, insa, pana cand nu terminam cu acest sistem rusinos care imparte romanii in speciali si ne-speciali”, arata o postare facuta joi pe pagina de Facebook a USR PLUS.

Mai mult despre:

Comentarii: