Anunt al lui Tariceanu care il va infuria din nou pe Liviu Dragnea. Seful ALDE isi face public planul de a deveni candidat la Presedintie din partea PSD-ALDE

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca varianta optima pentru alegerile prezidentiale este o candidatura comuna PSD- ALDE, sustinand ca, daca social-democratii vor accepta, atunci se va merge cu o candidatura unica. Tariceanu a afirmat, insa, ca nu a venit momentul pentru a se discuta despre alegerile prezidentiale.

Calin Popescu Tariceanu a fost intrebat, vineri dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, daca va candida la alegerile prezidentiale, el spunand ca daca aceata coalitie doreste sa aiba o sansa trebuie sa mearga cu o candidatura unica.

“Fiind intr-o coalitie politica cu PSD-ul, aprecierea mea, si cred ca si a colegilor mei, este ca vom avea o sansa daca vom merge cu o candidatura unica. Deci, va trebui sa discutam si cu cei din PSD, la un anumit moment. Momentul, clar, nu a venit. O sa ma intrebati si cand vine, nu stiu sa va spun exact, dar mai incolo oricum. O sa discutam despre aceasta varianta. Eu cred ca varianta optima este o candidatura unica. Daca o sa accepte si ei, o sa mergem cu o candidatura unica, daca nu, sigur ca se deschid alte posibilitati, dar eu cred ca aceasta va fi prima optiune”, a afirmat Calin Popescu Tariceanu, citat de news.ro.

Intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale, liderul ALDE a evitat sa dea un raspuns, spunand ca este prea devreme pentru a se discuta despre o eventuala candidatura.

Potrivit sondajeleor de opinie, Tariceanu este cel mai bine plasat candidat la Presedintie dintre liderii PSD si ALDE.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: