Anunt care baga spaima in liderii PSD. Singurul ministru care a ramas alaturi de Grindeanu pana la final spune ca a facut o plangere la DNA

politica

Fostul ministru al Comunicatiilor, Augustin Jianu, a anuntat in cadrul unui dialog pe Reddit Romania ca anuntat „organele abilitate” dupa ce a declarat ca „un membru important al partidului mi-a cerut favoruri ilegitime” iar Dragnea l-a lasat in functie. Jianu a fost singurul ministru care a ramas alaturi de Grindeanu pana a fost inlocuit prin motiune de cenzura.

„Atunci cand eu insumi i-am reclamat ca un membru important al partidului mi-a cerut favoruri ilegitime, domnul Dragnea l-a lasat in functie. Ce fel de oameni suntem?”, spunea Jianu intr-o postare pe Facebook, pe 15 iunie. Solicitat acum sa ofere mai multe detalii despre acele „favoruri ilegitime”, Jianu a anuntat ca a sesizat organele abilitate.

„Am transmis toate informatiile pe care le am organelor abilitate”, a spus Jianu.

Fostul ministru a confirmat ca Dragnea a intervenit deseori in activitatea ministrilor. „Au fost numeroase sedinte de partid la sediul din Baneasa, in care Liviu Dragnea cerea situatii din partea ministrilor si dadea indicatii detaliate despre cum ar trebui conduse ministerele. Intalnirile din Baneasa sunt de notorietate – you can google it”, a mentionat Jianu.

Screen Shot 2017-07-03 at 22.23.26

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: