Anunt care pune cruce guvernarii Dancila: Inca zece parlamentari de la PSD si minoritati voteaza motiunea de cenzura

politica

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat, miercuri, ca, pe langa cei 237 de semnatari ai motiunii de cenzura, mai sunt inca zece parlamentari de la PSD si minoritati care vor vota pentru alungarea Guvernului Dancila. Pentru ca motiunea sa fie adoptata este nevoie de 233 de voturi.

„Avem alti zece colegi de la PSD si minoritati care vor vota pentru motiunea de cenzura. Vom face o bucurie romanilor si ii vom trimite pe pesedisti in Opozitie”, a declarat Florin Roman la Digi24.

Roman a adaugat ca nu este o problema pentru parlamentarii Opozitiei sa fie prezenti sambata la votul pentru motiunea de cenzura.

„S-a luat decizia ca de astazi lumea sa fie cantonata aici. Un coleg cu o boala destul de grava va fi si el prezent pentru a vota motiunea”, a mai spus Roman.

Patru parlamentari ai PSD au semnat motiunea de cenzura (senatorii Ioan Talpos si Emanoil Savin si deputatii Marius Bota si Mihaita Gaina) iar alti doi (Horia Nasra si Cornel Itu) au sugerat ca vor vota motiunea de cenzura.

Citeste si: Dancila poate sa isi ia deja papornita de la Palatul Victoria. Inca doi deputati PSD vor vota motiunea de cenzura

Mai mult despre: ,


Comentarii: