Anunt de la Bruxelles, Dancila si Dragnea isi mananca memorandumul privind mutarea ambasadei la Ierusalim. Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe pune defintiv punct acestui subiect

politica

Ambasadorul palestinian la Bruxelles sustine ca Federica Mogherini, inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, a afirmat ca niciun stat membru UE nu va actiona impotriva consensului european privind mentinerea ambasadelor la Tel Aviv, informeaza agentia palestiniana de stiri WAFA.

Abdul Rahim Farra, ambasadorul palestinian de la UE, a relatat pentru postul Voice of Palestine ca Mogherini a facut aceste declaratii in cursul unei intrevederi la Bruxelles cu reprezentantii Organizatiei pentru Cooperarea Islamica, la care a participat si Riyad Malki, ministrul palestinian de Externe.

Mogherini ar fi declarat ca, desi UE nu are drept de veto in acesta chestiune asupra vreunui stat membru, totusi nicio tara din Blocul comunitar nu va actiona impotriva consensului european pe acesta tema, potrivit oficialului palestinian, citat de Mediafax.

Acesta a mai afirmat ca Mogherini a subliniat ca discutiile despre unele state membre UE care ar dori sa-si mute ambasadele la Ierusalim nu sunt nimic mai multe decat vorbe.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: