Categories: news

Anunt in caminele studentesti ale Politehnicii: „Se desfasoara multiple activitati sexuale care deranjeaza bunastarea studentilor. Sunt strict interzise”

Administratia caminului P3 din Complexul Studentesc Regie a postat un anunt care a starnit numeroase comentarii ironice pe retelele de socializare. Prin anunt li se interzice studentilor „orice forma de activitate sexuala”.

„Incepand cu data de 20.11.2023, orice forma de activitate sexuala in caminul P3 este STRICT interzisa. S-a adus spre atentia administratiei faptul in acest camin se desfasoara multiple activitati sexuale care deranjeaza bunastarea studentilor. Orice suspiciune sau orice dovada a incalcarii acestei reguli trebuie sa fie raportata imediat catre administratie si va avea consecinte grave, fara niciun fel de ezitare, potrivit Art. 52.1 al Regulamentului privind organizarea si functionarea caminului. Este timpul sa intelegeti ca acest loc este destinat studentiei, nu libertinajului!

Suntem un camin studentesc respectabil, nu un bordel. Luati acest anunt ca un avertisment serios si comportati-va corespunzator”, se afirma in anunt.

Pe retelele de socializare au aparut imediat numeroase comentarii ironice:

Camera de camin este asociata, sub aspectul protectiei legale, domiciliului. Nu este treaba nimanui ce fac persoane majoare in cadrul vietii lor intime sau private, cat timp nu deranjeaza linistea publica.

Am stat in P3 in facultate si e peste imaginatia mea ideea de orgie cu studenti de la Automatica.

Asta cu bunastarea e dureroasa… S-o fi facut gratis. Ma gandesc, cum s-or raporta dovezile? Duci prezervativul folosit/plin la administratie? Faci poze ilegale unor umanoizi in exercitiul functiunii? Dubios.

Deranjeaza gandacii si sobolanii

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

8 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

8 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

8 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

8 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

8 ore ago