Anunt: „Peste 40 de zile il vom instala pe Traian Basescu ca PREMIER”. Cum planuieste PMP sa isi atinga acest obiectiv

politica

Valeriu Steriu, presedinte executiv al PMP, a afirmat, duminica, faptul ca PSD si PNL PSD si PNL trebuie sa teama de Partidul Miscarea Populara, el adaugand ca daca membrii formatiunii sale vor munci bine in urmatoarele 40 de zile, va putea fi indeplinit obiectivul de a-l instala la Palatul Victoria pe Traian Basescu.

„Pentru politica romaneasca astazi este o zi importanta pentru ca PSD-ul si PNL-ul inteleg ca nu se poate face politica fara Partidul Miscarea Populara. Suntem partidul de care trebuie sa se teama pentru ca fara noi nu vor pune primul-ministru la Palatul Victoria la 11 decembrie. Este astazi o zi importanta pentru ca il avem astazi, alaturi de noi, pe omul care a condus tara vreme de un deceniu si este omul care a condus de la Palatul Cotroceni. Daca vom munci bine in urmatoarele 40 de zile, daca ne vom stradui sa dam fiecare picatura de energie in campania care urmeaza, peste 40 de zile il vom putea instala intr-un alt palat, il trimitem in Palatul Victoria”, a spus Valeriu Steriu, la evenimentul de lansare a candidatilor organizat de PMP la Sala Palatului, citat de Agerpres.

El a adaugat ca fuziunea dintre PMP si UNPR reprezinta, probabil, „cea mai importanta miscare politica din ultimii ani”.

„Avem astazi toate ingredientele necesare pentru a avea succes in alegeri.Iar aceste ingrediente sunt cei mai buni candidati pe care i-ati vazut mai devreme, avem cele mai unite organizatii si cele mai puternice, avem cea mai realista oferta electorala si cu siguranta avem cea mai puternica locomotiva electorala, presedintele Traian Basescu”, a declarat Valeriu Steriu.

El adaugat ca electoratul trebuie convins, facut sa inteleaga, ca PMP este singurul partidul care dispune de oameni care „au trecut prin incercari, cu experienta, (…) care stiu sa ofere la momentele cele mai dificile solutiile cele mai bune”, spre deosebire de USR.

„Avem cu siguranta cel mai bun program de guvernare (…) Pilonii pe care Romania trebuie sa-i puna in fata dezvoltarii Romaniei de astazi sunt exact cei pe care i-am mentionat in ultimele luni, o educatie competitiva (…) acces la ce inseamna sistemul de sanatate publica, si nu in ultimul rand o infrastructura adecvata. (…) Vom misca Romania prin proiecte punctuale si prin ceea asteapta romanii sa vada, nevoi rezolvate”, a mai declarat Steriu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: