Anunt surprinzator. Cu cine vrea Gorghiu sa rastoarne Guvernul Ponta

actualitate

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat vineri ca liberalii lucreaza pentru a forma o noua majoritate care sa impuna un alt guvern. Ea a specificat ca au fost contactati si „oameni din PSD, de buna credinta”.

„In acest moment lucram la conturarea majoritatii parlamentare care sa sustina acel program de guvernare in baza caruia PNL sa vina la Palatul Victoria. Nu pot sa avansez si cred ca au gresit si colegii mei care au avansat termenul de mai, de exemplu. E mai bine sa faci si sunt sigura ca, in momentul in care vom avea majoritate si vom depune motiunea de cenzura, veti afla cu totii ca acel moment va fi momentul adevarului”, a spus Alina Gorghiu.

Ea a precizat ca se poarta discutii cu toti parlamentarii, inclusiv cu cei din PSD.

„Se discuta cu toti parlamentarii. Din pacate, sustinerea unei noi echipe guvernamentale nu se poate face decat cu parlamentarii in functie. Multa lume a zambit cand, dupa alegerile prezidentiale, am spus ca PNL isi doreste alegeri anticipate, tocmai pentru ca vroiam un Parlament care sa reflecte vointa de la urne din acel moment si care sa poata sa sustina o formula pe care electoratul si-o doreste la momentul acela. Astazi se discuta cu toti parlamentarii, se discuta inclusiv cu oameni din PSD, de buna credinta, care au inteles ca a merge in continuare cu o formula de Executiv cu Ponta inseamna ca se va duce Romania de rapa. Nu vreau sa avansez cifre, ar fi o greseala sa mai anuntam termenul cand vom avea majoritate parlamentara”, a explicat Alina Gorghiu.

Gorghiu a tinut sa specifice ca aceste discutii cu parlamentarii nu se fac negociind cu functii in Guvern.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: