Categories: news

Anunt SURPRIZA al Casei Regale privind starea de sanatate a Regelui Mihai. Palma pentru Principele Radu

Regele Mihai are actualmente o stare de sanatate stabila, este intr-un moment de mare durere sufleteasca, dar se afla inconjurat de dragostea si respectul tuturor si este ingrijit cu impecabil profesionalism de medicii curanti, informeaza luni Biroul de presa al Majestatii Sale, intr-un comunicat transmis Agerpres.

Potrivit sursei citate, Casa Majestatii Sale a luat cunostinta cu dezamagire de afirmatiile si speculatiile aparute in cateva publicatii legat de starea de sanatate a Regelui Mihai.

„La Palatul Episcopal din Curtea de Arges, principele Radu a raspuns la o intrebare legata de sanatatea Majestatii Sale, spunand ca Regele este intr-o stare de fragilitate care, datorita varstei si diagnosticelor, se accentueaza. Orice alte afirmatii, speculatii sau supozitii sunt neadevarate”, precizeaza Biroul de presa al Majestatii Sale.

De asemenea, sursa citata mentioneaza ca orice schimbare in starea de sanatate a Regelui Mihai va face obiectul unui buletin de sanatate transmis public, asa cum Biroul de presa a facut de fiecare data.

Conform relatarilor presei, protosinghelul Caliopie de la Curtea de Arges ar fi declarat, intr-un interviu, ca principele Radu i-a transmis ca starea de sanatate a Regelui Mihai este intr-o continua degradare si ca ”semnalele nu sunt pozitive”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

6 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

7 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

8 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

8 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

8 ore ago