Anuntul lui Cristian Preda, dupa inscrierea in PLUS: „PSD nu mai poate sa fure voturi, asa cum a facut in cazul lui Clotilde Armand”

politica

Europarlamentarul Cristian Preda anunta ca prin inscrierea sa in PLUS, formatiunea lui Dacian Ciolos devine partid parlamentar, prin urmare va putea sa isi desemneze delegati in sectiile de votare. Autoritatea Electorala Permanenta a fost instiintata de acest decizia sa.

„Autoritatea Electorala Permanenta a inregistrat astazi notificarea mea referitoare la afilierea la PLUS, care transforma aceasta formatiune intr-un partid parlamentar. In consecinta, conform legii pentru alegerile europarlamentare, Alianta 2020 USR+PLUS va avea dreptul la delegati in toate birourile de vot.

Acestia trebuie identificati si formati pentru a-si face treaba conform dispozitiilor legale in vigoare. In acest fel, PSD & co. nu vor mai putea fura voturi, asa cum au facut – de pilda – atunci cand au deposedat-o pe Clotilde Armand de mandatul de primar al sectorului 1”, a scris Cristian Preda pe Facebook.

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat, duminica, ca ”s-a nascut principala forta de opozitie: Alianta 2020 USR+PLUS“. Decizia a fost luata de forurile de conducere ale celor doua partide.

„S-a nascut principala forta de opozitie: Alianta 2020 USR+PLUS. Proiectul nostru e Romania. Acum ai cu cine!“, a anuntat Ciolos pe pagina sa de Facebook.

„2020 ar putea fi capat de linie pentru multi dintre noi. Sau… ar putea sa fie un nou inceput! Tocmai s-a nascut principala forta de opozitie din Romania: Alianta 2020 USR+PLUS. Proiectul nostru este Romania. Si acum chiar avem si aveti cu cine!”, a scris si Vlad Voiculescu.

„Avem un acord. USR si PLUS vor merge impreuna la alegerile europarlamentare! (…) Vom avea cei mai buni candidati. Vom avea delegati in sectii. Vom avea timpi de antena. Scriem istorie impreuna”, a scris deputatul USR Iulian Bulai pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: