Anuntul lui Iohannis, a semnat decretul privind noul sef al DIICOT. Va avea acesta curaj sa se apropie de dosarul lui Dancila?

news

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 23 iulie a.c., decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului Oliver-Felix Banila – pe o perioada de 3 ani, anunta Administratia Prezidentiala.

Propunerea de numire in functia de procuror sef al DIICOT a procurorului Felix Banila a fost trimisa CSM de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in luna mai. Oliver-Felix Banila este procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau si il inlocuieste la conducerea parchetului specializat in investigarea crimei organizate si terorismului pe Daniel Horodniceanu.

Felix Banila a primit aviz favorabil din partea Sectiei pentru procurori a CSM. Potrivit motivarii acestui organism, procurorul Banila a identificat solutii pentru imbunatatirea activitatii DIICOT si a prezentat o viziune de ansamblu asupra activitatii Directiei la interviul sustinut in fata Consiliului Superior al Magistraturii.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: