Anuntul surprinzator al unei cunoscute personalitati. Va infiinta un NOU partid de dreapta

politica

Deputatul independent Theodor Paleologu ia in calcul posibilitatea de a pune bazele unei noi formatiuni de dreapta, un „partid-scoala”.

„Foarte multi sunt cei care ma indeamna sa pun bazele unui nou partid de dreapta, cu o clara identitate liberala si conservatoare. Pe de-o parte, ma simt responsabil fata de cei care m-au votat, care au strans semnaturi, au dat flyere si au combatut pentru candidatura mea. Sunt oameni care au dat din banii si timpul lor pentru o cauza comuna. Au pus suflet, s-au implicat si acum sunt dezamagiti. Nu-i pot lasa asa. Pe de-alta parte, nu am aspiratii de sef de partid si voi dedica foarte mult timp scolii de la Casa Paleologu, o cauza cel putin la fel de importanta in opinia mea”, scrie Paleologu pe pagina sa de Facebook.

El precizeaza ca, in cazul in care va pune bazele unui nou partid, ar fi vorba, mai degraba, de „un partid-scoala”, care sa formeze din timp spiritul civic si militant al simpatizantilor.

„Daca totusi voi urma indemnul acestor sustinatori si simpatizanti, o voi face cu totul altfel decat s-a procedat pana acum la crearea de noi partide. Asa cum spunea un sustinator fervent, ar trebui sa fie un partid-scoala, adica o organizatie care sa formeze spiritul civic si militant al membrilor si simpatizantilor din timp, cu cativa ani inainte de urmatoarele alegeri. Voi lasa altora conducerea partidului, eu urmand a ma concentra pe educarea cadrelor. As fi mai degraba mentor decat presedinte. Postarea mea e o invitatie la un schimb de idei, nu un angajament”, mai spune Paleologu.

El a candidat independent pentru functia de deputat la alegerile parlamentare care au avut loc duminica, insa nu a reusit sa obtina numarul de voturi necesare pentru intrarea in forul legislativ.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: