Apar date certe despre o noua victima a lui Gheorghe Dinca. Misterul posetei albastre

news

Digi24 anunta ca obiecte gasite in masina lui Gheorghe Dinca si despre care nu se stie cui apartin ii duc pe criminalisti cu gandul la o a treia victima. E vorba despre un cercel si o poseta, care nu sunt nici ale Alexandrei si nici ale Luizei, adolescente pe care barbatul de 66 de ani a spus la audieri ca le-a ucis. De aceea, procurorii DIICOT au cerut o noua expertiza.

Procurorii DIICOT anunta ca au cerut expertizarea unor noi probe, un cercel si o poseta, gasite in masina lui Gheorghe Dinca. Obiectele ridica multe semne de intrebare pentru ca parintii celor doua victime nu le recunosc. Iar incertitudinea din spatele analizelor genetice, care nu au putut stabili ADN-ul, pentru ca oasele din padure erau prea arse, contureaza si mai mult ideea celei de-a treia vicime a lui Gheorghe Dinca.

Cand au perchezitionat masina lui Gheorghe Dinca prima oara, anchetatorii au gasit la suprafata un cercel cu pietre argintii, pe care mama Alexandrei Macesanu l-a recunoscut ca fiind al fiicei sale.

Anchetatorii au gasit atunci si o poseta albastra, despre care nici mama Alexandrei, nici cea a Luizei Melencu nu le-au recunoscut. De altfel, nici pana acum nu a fost gasit rucsacul pe care Luiza il avea la ea in ziua disparitiei.

Ulterior, la o noua serie de perchezitii in masina, dupa ce au demontat pana la schelet autoturismul, anchetatorii au gasit un alt cercel, diferit de primul, cu un ornament negru. Obiectul nu a fost recunoscut de niciuna din mamele fetelor pe care Dinca a spus ca le-a ucis.

Pentru a intelege cui apartin aceste doua obiecte, echipa care cerceteaza acest caz le-a trimis pentru a fi expertizate, pentru a stabili daca probele ADN obtinute se potrivesc cu celor doua fete sau se pune problema unei a treia victime.

De altfel, anchetatorii iau in calcul existenta unei a treia victime inca de la inceput, cu atat mai mult cu cat criminalistii spun ca Gheorghe Dinca are un profil atipic al unui criminal in serie si ca e putin probabil sa fi inceput sa comita aceste fapte la 60 de ani.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: